Åpent Styrekontor

Styrekontoret har åpent hver onsdag kl. 18.00 til 19.00.
Styret kan også kontaktes via ulike kanaler som tidligere: telefon 940 71 044,
e-post styret@lovenstad.no eller hjemmesiden www.lovenstadbrl.no

Vennligst ikke bruk styremedlemmene/styreleders privatnummer

DET ER HENGT OPP TELEFONNUMMER TIL ELEKTRIKER, RØRLEGGER OG VAKTMESTER I ALLE OPPGANGER

 Vaskeriet

Klær vaskes på eget ansvar, ødelagte klær blir ikke erstattet.

Merking av postkasser

 Vi trenger riktig merking på alle postkasser i borettslaget, eget skriv om dette får du i postkassen din hvis din kasse trenger riktig skilt.

 Merking av kjellerboder

 Alle må merke kjellerboden sin med andelsnummer, skulle det oppstå for eksempel en vannlekkasje eller brann, må vi kunne varsle eier.

Røykvarsler

Det vil i løpet av våren installeres optiske/seriekoblede brannvarslere i alle oppganger og fellesrom i lavblokkene, samtidig blir det utplassert brannslukningsapparater i tilknytning til fellesarealer. Høyblokken har sentral brannalarm, derfor er lavblokkene prioritert.

Porttelefoner

Ang reparasjon av disse, dersom det viser seg at feilen på apparatet er i din leilighet må beboer selv betale rep/nytt apparat.

Avløpene våre

Det har vært en del store vannlekkasjer den siste tiden. Høytrykksvakta har kjørt kamera i avløpene ved flere anledninger, og gir tilbakemelding om at det kun skal kastes toalettpapir i toalettet dette for å unngå tilstopping og lekkasjer.

Vannforbruk og fyring

Etter installering av vannmålere ser vi fortsatt at det er enkelte blokker med stort overforbruk. Vi oppfordrer alle til å bli bevist på vannforbruket. Jo flinkere vi alle sammen er jo billigere blir kostnadene for vannet. Det samme gjelder radiatorene, kostnadene er høye som igjen påvirker husleien.

Maling av oppganger

Maling og utstyr dekkes av borettslaget, for å kjøpe inn må man ha rekvisisjon, det fås via styret. Det er en maler som bor i borettslaget som beboere kan gå sammen om å betale for, om dere ikke ønsker å male selv, opplysning om hvem maleren er fås fra styret. Han har malt flere oppganger i borettslaget med godt resultat og til en hyggelig pris for beboerne.

Container

Minner om at det ikke blir satt ut containere i borettslaget i år ref. tidligere skriv.

OBS OBS: Styrekontoret holder stengt onsdag 5 april.

Styret benytter anledningen til å ønske alle beboere en riktig god Påske😊