Etter innspill fra andre beboere i Ragnhild Jølsens veg 44 har styret bestemt å forsøke en annen tilnærming før en eventuell permanent stenging gjennomføres. Bommen inn fra Per Oppegaards veg vil kun bli tilgjengelig for beboere i Ragnhild Jølsens veg 44 og det vil ikke bli mulig å ta ut nøkkelen så lenge bommen står i åpen stilling. Dermed vil beboerne kunne benytte denne inn og utkjøringen samtidig som bommen vil være stengt når den ikke brukes. Vi håper med dette at den generelle gjennomgangstrafikken opphører og at det er trygt for både store og små å bevege seg ut og inn av blokka.

På grunn av økende trafikk inn og ut av borettslaget via innkjørselen ved Ragnhild Jølsens veg 44 ser styret seg nå nødt til å permanent stenge denne adkomsten til borettslaget. Bommen som skal begrense denne trafikken hensettes altfor ofte i åpen posisjon og styret mottar stadig tilbakemeldinger og klager på nettopp dette. Beboerne i leilighetene på bakkeplan har sine soveromsvinduer ut mot denne veien som altså har blitt svært trafikkert.

Innkjøring for Ragnhild Jølsens veg 44 vil måtte skje via bommen ved Løvenstadtorget 6. Låssylinderen her blir tilpasset for å gi tilgang for de berørte leilighetene.

Kommunen er orientert med tanke på tilgang for nødetatene.