Mandag 6. mai. Kl. 17.00 - 19.00. Grilling kl. 19.00.

Det blir ulike aktiviteter, styret vil henge opp lister i oppgangene: Vi skal rydde i sykkelrom - alt som ikke vedkjennes settes på avtalt sted ute (beboere varsles om merking av egne sykler i forkant), Rake grus i hauger fra plenene (gjenbrukes som fyllmasse av vaktmester her og der), rydde/feie kjellere, vaske oppganger/vaskerom og vinduer. Beskjære hekker, feie parkeringsplasser og beise utemøbler.

Vaktmester Bjørn sørger for at utstyr (raker, koster, trillebår mv.) er på plass til dugnaden – og er sammen med oss for å bistå og legge til rette. Styret sørger for griller, grillpølser (kylling) med tilbehør. Og så tar beboere med drikke/kaffe selv. Det er selvfølgelig kjempehyggelig om noen baker/tar med en kake også 😊Og så møtes vi ute til grilling og sosialt samvær ca. kl. 19.00

Vi oppfordrer alle som har anledning til å komme ut til dugnaden, om du ikke har helse/anledning til å bidra til arbeidet, så trenger vi heiagjeng og moralsk støtte! Dugnad handler også om å bli bedre kjent med hverandre og ha det hyggelig sammen.