Styret er i tett dialog med Rælingen kommune og Romerike politistasjon vedrørende trygge bomiljø, hvor vi ønsker å etablere et godt samarbeid for å sikre gode oppvekstsvilkår og -bomiljø for oss alle.

Det er tidvis utfordringer, i Rælingen som alle andre steder, knyttet til unge som står i fare for å komme inn i dårlige miljøer.

Det blir fra tid til annen observert bruk og kjøp/salg av illegale rusmidler i borettslaget. En slik utvikling ønsker vi ikke – og vi har derfor etablert et samarbeid med kommunen, som også har koordinator med tilknytning til politiet.

Vi vil ha tett dialog med våre kontaktpersoner, og ønsker at de av dere beboere som observerer rusbruk, eller kjøp/salg blant unge inne i borettslaget, melder ifra til styret om dette. Vi ønsker å bidra til at disse ungdommene kan få hjelp og andre tilbud, det får de ikke om vi ikke involverer oss - alle sammen.

Vi har et felles ansvar, disse ungdommene er jo noens barn.

Dersom det oppstår akutte/mer alvorlige hendelser, kontaktes naturligvis politiet direkte.

Vi har inngått en avtale med kommunens koordinator vedrørende natteravnene; de vil begynne å gå runder i borettslaget på fredagskvelder. Natteravnene har røde/gule jakker/vester og er godt synlige - så da vet dere at dette er organisert i samarbeid med styret, om dere møter på dem.